HET VAKANTIEHUIS

Het vakantiehuis bestaat uit twee afzonderlijke gebouwen waarin we respectievelijk 4 en 2 personen kunnen ontvangen: de « Trullo Maresca » en « La Rondine ».


De Trullo Maresca kan gemakkelijk bewoond worden door maximum vier personen. Er is een woonkamer, een kleine keuken, een badkamer en twee slaapkamers. De typische keuken is optimaal benut en voorzien van een elektrische kookplaat, een combi microgolfoven, een koelkast en enkele nuttige huishoudapparaten zoals een waterkoker, een koffiezetapparaat, een mixer en allerlei keukengerei. Bad, bed en keukenlinnen zijn voorhanden. Er is eveneens een diepvriezer en een wasmachine beschikbaar.  Indien nodig kan de Trullo verwarmd worden met een pelletkachel.  Er is internet (wifi) aanwezig.


“La Rondine” ( “De Zwaluw” ) bestaat uit een slaapkamer voor twee personen en een badkamer.  Bad en bedlinnen zijn voorhanden.  « La Rondine » kan als extra kamer gehuurd worden bij de Trullo (zie tarief)


In beide gebouwen hebben wij speciale aandacht besteed aan de decoratie en in het bijzonder aan de kwaliteit van de bedden (zie foto’s).


De Trullo Maresca en La Rondine bevinden zich in een olijfgaard van 13,000 m2 die volledig omheind is.  

Om te genieten van de mogelijkheid om buiten te eten hebben we een schaduwplek en aangepast meubilair voorzien   

Er is een parking voor meerdere auto’s.


Nieuw: vanaf de zomer 2020 kunnen onze gasten zich verfrissen in een waterpartij naast de trullo.